maanantai 13. lokakuuta 2014

Milla Nordic Junior Openissa

Milla oli viikonloppuna Malmössä, tässä tekstariraporttia

Perjantai: Nonnii eka päivä ohi. Eka peli hyvää peliä vaikka häviö tuli. Erävoitto ja melkein toinenki. Pari erää meni huonommin. Myös mika sanoi että paljon oli hyvää peliä tuossa mukana. Vastus oli vaan liian kova. Bushmapeli alko jostain syystä tuntia ennen ku piti. Lasikenttä jossa ihan ihmevalot, mailaki lensi pari kertaa tällä kertaa vahingossa kun seinää ei oikeen hahmottanu (ne halogeenivalot osoitti suoraan seiniin)eikä palloa kunnolla kuulemma nähny. Noh, odotettu häviö ja samahan tuo kenttä oli molemmille mutta näytti että nyt olis vähän enempi ollu saumaa muutamalle pisteelle ku viime kerralla alinaa vastaan. Ei muuta ku nokka kohti huomista jos silloin olisi jotain saumaa voittaakin.

Lauantai: Häviö eka matsista. Kaks eka erää meni jossain muissa maailmoissa eikä peli lähteny ollenkaan käyntiin. Kaks vikaerää oli sitte hyvää peliä. Harmi.

Sunnuntai: Toka puolisko meni sitten niin että otettiin mitä otettavissa oli ja kolme vikaa peliä voitettiin hyvällä pelillä selkeänumeroisesti. Sija 13.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti