lauantai 8. marraskuuta 2014

Mestaruus ja 3 muuta mitalia JJSMistä

OSK pelasi lauantaina juniorijoukkueiden SM kisoissa Helsingissä. Mukana oli Oulusta 6 joukkuetta, 19 pelaajaa ja 6 valmentajaa/huoltajaa.

Matkaan lähdettiin bussilla perjantaina klo 12. Pitkän 11h matkan jälkeen saavuttiin Talihallille klo 23. Matkaa oli hidastanut 1,5h täysstoppi Toivakassa, kun rekat ei päässeet ylös lumista mäkeä. Hauskaa oli silti, squashaiheisen tietovisan vei OSKarpaasit ja ehdittiinpä sitä heittää latkajenkatkin bussin käytävällä.
Nopean majottumisen jälkeen oli unen aika, jonka hallin siivoojat päätti klo 02.30. Pätkittäisien unien jälkeen herättiin klo 7.30 ja klo 9 oli ekat joukkueet jo kentällä. Sehän etu tässä hallimajoituksessa on, että ainakin on ajoissa paikalla, toisaalta pitää muistaa otta patjat pois kentältä ennen pelin alkua.

Alle 11v
Sarjassa oltiin mukana joukkueella Vilma Liikanen, Iivi Lappalainen ja Joona Korhonen. Kaikki pelasivat ensin hienosti HSK:ta vastaan. Kaikille selkeä 3-0 voitto. Koska HSK:n toinen joukkue joutui perumaan, pelattiin päivällä myös toiseen kertaan HSK:ta vastaan eri järjestyksellä ja taas voitettiin. Finaalissa vastaan asettui ESRC ennakkosuosikkina ja veikin voitot 3-0. Hienoa peliä kuitenkin kaikilta, erävoittoja tuli, mutta ESRC oli vaan parempi. Erityisonnittelut Joonalle, joka ekoissa kisoissaan pelasi todella ennakkoluulottomasti ja paremmin kuin kertaakaan treneissä. Tästä on hyvä jatkaa.
Alle 15v
Tulessa oli OSK:sta kolme joukkuetta. OSKuutit (Hugo Salovaara, Leevi Jokinen, Topi Takaluoma ja Tatu Lappalainen) pelasi tasonsa  mukaan ja oli 6:s.
OSKimulit (Saana Valasma, Iida Takaluoma ja Karolinna Hilli) pelasi hienosti pronssille. Semifinaalissa Iida pelasi hienosti Veikko Herolaa vatssan, mutta hävisi kaksi ekaa erää jatkopalloilla ja sitten koko ottelun. Pronssiottelun Kimulit hoitivat tyylikkäästi 3-0. Hienot pelit tytöiltä.
OSKärpät (Johannes Hilli, Oskari Laitinen ja Jasper Liikanen) pelasi itsensä finaaliin 2-1 voitolla ESRC Prinsseistä. Jasperin voitettua omansa 3-0, Johannes hävisi tiukan taistelun jälkeen 3-2, mutta Osku moukaroi selkeällä 3-0 voitolla ESRC:n pronssipeliin. Finaalissa Ruka Quupiot (eli Niskalan veljekset + Herolan Veikko Kuopiosta) jätti pojat hopealle, ei ollut Oskarilla aseita tällä kertaa Veikkoa vastaan.. Erityisen hienosti pelasi Jasper, joka voitti kaikki pelit.
Alle 19v
"Kuninkuus" luokassa oli kaksi joukkuetta OSKollit&Kisu (Severi Salminen, Milla Uusitalo ja Axel Åström) pelasi hyvin, mutta tällä kertaa tuli tappio pronssipelissä.Varsinkin Milla pelasi hienoja pelejä, mutta ratkaisupelissä Axel "katkesi" kuin mailansa (maila meni varresta poikki eka erässä)
OSKarpasit oli puolustamassa viime vuoden voittoaan ja finaalissa oli vastassa viime voden vastustaja ESRC Kunkut, toki molemmissa oli vaihtunut yksi pelaaja. Kunkut lähti takki auki finaaliin ja Teemu saikin todistaa Mika Laakkosen paremmakseen 3-0. Ykkösten ottelussa "armeijan harmaa" Samuli taisteli suomalaisen korpisoturin sinnikyydellä Touko Juntusta vastaan. Vaikka välillä näytti pahalta, jaksoi Samuli puristaa viimeisillä voimillaan 13-11 voiton viidennessä erässä. Todellinen miehen työ Samulilta! Tilanne siis 1-1 ja kehiin Nuutti ja viime aikoina lupaavia pelituloksia esitellyt Basse Lilja. Ottelu oli Nuutin juhlaa alusta lähtien! Valmennusjohto oli haltioissaan, kun Nuutin painavat peruslyönnit saivat kerta toisensa jälkeen Bassen puolustuskannalle ja perään jäätävillä volleyilla Nuutti päätti pallorallit. Ei mennyt kauaa, kun Nuutti takoi tylyt 3-0 numerot taululle. Nuutti is back, selkeä kehityshyppäys on tehty ja OSK mestari!

Upea suoritus koko OSK:n porukalta ja mestaruus laulattaa... ainakin Jyväskylään asti :-).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti