sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Naisten SM sarjan raportti

Kylmä aamu toivotti Mikkeliläiset tervetulleiksi Ouluun. Kaikkien aikojen ensimmäinen naisten SM sarjan kierros oli valmis alkamaan. Pelit päästiin aloittamaan vilpoisissa oloissa klo 11, vaikka Espoon joukkueet laskeutuivat vasta samaan aikaan lentokentälle. OSK pelasi järjestyksessä 1. Saana Valasma 2. Iida Takaluoma 3. Eevamaria Vuolo
Ensimmäisessä ottelussa Eevukan nilkkavaivasta ei ollut mitää tietoa ja boastit tekivät tulhojaan Mikkelin Mira Laaksosta vastaan. Selkeä 3-0 voitto Eevukalle. Seuraavaksi Saana sai kyytiä v 2011 suomenmestarilta Saara Vanhaselta 3-0. Mukavasti Saana pysyi kuitenkin pelissä mukana ja teki muutavia näyttäviä pisteitä. Iida pelasi Marianna Vanhasta vastaan ratkaisuottelussa, mutta ei saanut parasta lyöntiään päälle. Tappio selkeästi 3-0, tällaisia vatustajia vastaan pitäisi pystyä jo haastamaan paremmin.
Maestro Vuolo
Espoolaisten saavuttua paikalle ja pelattuaan keskinäisen ottelunsa, OSK aloitti ESRC II joukkuetta vastaan. Joukkue johtaa sarjaa, mutta peli noudatteli samaa kaavaa Mikkelin kanssa. Eevukka on iskussa! Tämä oululaisen naissquashin ikoni pelasi kuin parhaina vuosinaan ja pyöritti Nea Falckin 3-0. Saanalla ja Iidalla oli vastassaan ensimmäisen eliittikisan finaalipari Emilia Korhonen ja Riikka Piekäinen. Saana pelasi taas ennakkoluulottomasti Emiliaa vastaan ja Iidakin pystyi samaan Riikkaa vastaan. Tappiot kuitenkin molemmille 3-0.
Kolmanteen otteluun tuli vastaan ESRC I. Eevukan peli jatkui samoilla raiteilla eli 3-0 voitto Marja Vainiosta. Saanalta ja Iidalta odotettiin enemmän, ainakin erävoittoa, mutta haastamisen asteelle yritykset jäivät. Saanalle tappio 3-0 Pia Ojalalle ja Iidalle valitettava 3-0 Jenni Korhoselle.
Kaikenkaikkiaan hienot pelit Eevukalta ja playoffs paikka alkaa olla niiden avulla lähempänä. Saana ja Iida saivat hyvää kokemusta ja keväällä tai ensi kaudella nämä pelaajat haastetaan jo kunnolla.
Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti